HÅNDDREJET TEAKTRÆSVASK

Vasken er udformet i teaktræ, som egner sig godt til kontakten med vand, på grund af sin hårdhed og det naturlige olieindhold.


UDFORMNING AF EN DREJET VASK:

Stave af teaktræ limes sammen til en klods. Grunden til at man stavlimer træet er for at sikre den optimale formstabilitet. Efter at klodsen har tørret ca. 1 døgn, spændes den op i en drejebænk, hvor den hånddrejes til den rette form.


VEDLIGEHOLDELSE:

Vasken er overfladebehandlet med koldpresset linolie, der med sine naturlige egenskaber beskytter ved kontakt med bl.a. sæbe samtidigt med, at den bevarer vaskens smukke udseende og glød.

Vær opmærksom på, at vandhanen aldrig står og drypper, da dette kan give grobund for svampeangreb.


Da vasken er et naturprodukt, vil den daglige brug kunne sætte sine spor i form af kalk/ pletter i og omkring afløbet. Disse kan fjernes ved at lægge køkkenrulle rundt om afløbet også hælde noget eidke på og lade det virke i nogen tid hvorefter det fjernes  og der slyldes med vand herefter skal det tører i et par timer ,vasken efterbehandles med koldpresset linolie.


MONTERING:

Vasken som ses på billedet, er beregnet til at stå ovenpå en bordplade. Ønskes andre løsninger såsom nedsunkne eller fritstående vaske, kan Bødkeriet kontaktes.